Black Friday Barnleksaker

Liksom varje år välkomnar vi julafton och nyårsfester med massor av julklappar och presenter i form av barnleksaker och leksaker till släktingar, vänner och familj. Den bästa tiden att köpa dessa julklappar och barnleksaker är på Black Friday den 23 november 2018. Black Friday heter en av årets största shoppingdagar som kommer från USA. Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving Day som i år är 22 november.

Black Friday kom till Sverige 2014 och har vuxit år för år och är i särklass den dag som generar mest försäljning till näthandeln. Under Black Friday förväntas den totala försäljningen för webbhandlarna uppgå till ca 1,3miljarder.

Det som kännertecknar Black Friday är att de flesta butiker precis som vi på Barnportalen har rabatterade priser. Vi på Barnportalen kommer att ha en stor rea på Barnleksaker, Barnpyssel, Barnspel och Barnpussel. Denna rea och erbjudanden har vi självklart för att ert barn ska få den barnleksak som de önskar sig i julklapp. Själklart kan du handla alla dina leksaker online hos oss men de fysiska butikerna har oftast längre öppettider denna dag.

Tre dagar efter Black Friday inflaller Cyber Monday som i stort sätt är samma sak som Black Friday. Du kan även på Cyber Monday fynda billiga barnleksaker, barnpyssel, barnspel och barnpussel hos oss på Barnportalen.com. Så skulle du missa Black Friday så finns det fortfarande chans att fynda leksaker och annat hos oss.

Håll ögonen öppna 23 november så du kan hitta den perfekta leksaken för just ditt barn!

Kommentera

Leksaker | Pyssel | Pussel | Spel

Hos oss finner du Leksaker, Pyssel, Pussel, Spel, Hygien, och andra saker för ditt barn och barnets barnrum.